Examenreis Sunny Beach

Sunny Beach Bulgarije
Keuze uit 173 examenreizen
€ 329,-

Examenreis naar Sunny Beach: Feesten, Zon en Voordelige Prijzen!

Sunny Beach, een 8 kilometer lange kuststrook die zich bevindt aan de Zwarte Zee krijgt elk jaar opnieuw heel wat jongeren over de vloer. Het boeken van een examenreis Sunny Beach is door de jaren heen onder jongeren steeds populairder geworden. Dat is het gevolg van een combinatie van de goedkope prijzen waar je hier op kan rekenen samen met een geweldig aanbod aan clubs. Flowerstreet is hier de absolute place to be voor een onvergetelijke feestnacht. Denk jij er ook over na om een examenreis naar Sunny Beach te boeken? Dan kan de informatie op deze pagina je alvast aardig op weg helpen!

Populaire hotels in Sunny Beach

Elit appartementen Sunny Beach

Elit 2, 3 & 4 Appartementen

Toegegeven, het is geen echt hotel, maar wel een razend populaire accommodatie onder jongeren die een examenreis naar Bulgarije willen ondernemen. Elit 2, 3 & 4 Appartementen is een geweldige accommodatie in Sunny Beach welke zich bevindt in de directe omgeving van het strand. Je kan hier verblijven met maximum 6 jongeren in een appartement. De accommodatie beschikt over een groot zwembad en heeft een heerlijk zonneterras. Ook de gezellige poolbar die je hier aantreft is absoluut een meerwaarde.

Barceló Royal Beach

Wil je graag tijdens je examenreis Sunny Beach kunnen genieten van het best mogelijke comfort en de meest optimale dosis luxe? Dan is het boeken van een verblijf in het Barceló Royal Beach hotel zeker en vast een aanrader. Wanneer je al eerder hebt verbleven in een dergelijk hotel weet je dat je hier altijd kan rekenen op een uitstekende 5-sterrenkwaliteit. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze accommodatie zich vlak bij het strand bevindt. Nog een extra troef? Je kan hier zowel verblijven op basis van logies + ontbijt als op basis van half pension als op basis van een all inclusive formule. Dit alles maakt dit hotel een werkelijk erg populaire keuze onder jongeren.

Diamond hotel Sunny Beach

Diamond Hotel

Eén van de sinds jaar en dag populairste hotels voor een examenreis Sunny Beach is ongetwijfeld het ‘Diamond Hotel’. Dit hotel bevindt zich op een ronduit fantastische locatie. In eerste instantie bevindt ze zich op een afstand van slechts 300 meter van het strand. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ze zich recht tegenover de uitgaansbuurt van Flower Street bevindt. Op vlak van locatie durven we gerust te stellen dat het Diamond Hotel het beste verblijfadres is van heel Sunny Beach voor jongeren.

Uitgaan in Sunny Beach

Er zijn verschillende plaatsen verspreid over Bulgarije terug te vinden die een prima keuze zijn voor een examenreis. Dit gezegd hebbende kunnen we niet anders dan te stellen dat Sunny Beach met zekerheid de absolute place to be is. Deze plaats verwelkomt elk jaar duizenden en duizenden studenten die het einde van de examens willen vieren en ze weten allemaal goed waarom. De uitgaansbuurt Flower Street die je hier aantreft heeft immers alles in huis om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Enkele van de beste bars en clubs ontdek je hieronder!

Den Glade Viking

Eén van de grootste discotheken van Sunny Beach luistert naar de naam ‘Den Glade Viking’. Elke dag opnieuw wordt de tent hier helemaal op zijn kop gezet door maar liefst 2.500 feestvierende Europeanen. Vergis je niet, het is zeker niet zo dat deze discotheek alleen na het ondergaan van de zon de moeite waard is om te bezoeken. Ook tijdens de dag geniet je hier namelijk van de meest sfeervolle beats met een heerlijk drankje in de hand. Dit is met zekerheid één van de beste clubs van heel Sunny Beach om te vertoeven, zeker voor jongeren uit Nederland!

Bar Hollister

Het feestje lijkt in ‘Bar Hollister’ haast altijd door te blijven gaan. Je kan hier dan ook zowel dag als nacht terecht voor de lekkerste drankjes en tal van internationale gerechten. Samen met de meeste brute feestjes vormt dit de beste combinatie. Op het mooie terras geniet je onder de aangenaam stralende zomerzon terwijl je in de avond de bar in duikt. Ook leuk is dat je hier ’s avonds aan een geluksrad kan draaien om ronduit spectaculaire kortingen in de wacht te kunnen slepen. Zonder meer een geweldige bar om in feest te vieren tijdens je examenreis!

The Flying Dutchman

Voor Nederlandse jongeren is een examenreis Sunny Beach nooit compleet zonder even feest te hebben gevierd in The Flying Dutchman. Dit is eigenlijk dé absolute feestlocatie van Sunny Beach. Het personeel is er vriendelijk en spreekt allemaal Nederlands terwijl de club elke dag wordt omgetoverd tot een waar Nederlands feestparadijs. Lekker meezingen met de beste Nederlandse hits en er allemaal samen een geweldig feestje van maken? Het kan eigenlijk nergens anders beter voor Nederlandse jongeren dan hier in The Flying Dutchman!

Wat te doen in Sunny Beach?

Je hoeft je tijdens een examenreis Sunny Beach werkelijk op geen enkel moment te vervelen, in tegendeel. Je kan hier dan ook een keuze maken uit een geweldig aanbod aan activiteiten. Enkele absolute aanraders op dit vlak zijn onder meer de onderstaande:

  • Onderneem een leuke kroegentocht en ontdek de beste kroegen van deze badplaats;
  • Doe een tour langs de beste clubs die er in Sunny Beach zijn terug te vinden;
  • Vaar mee met de Tattoo Party boat die vertrekt vanuit Sunny Beach;
  • Voor racemonsters en snelheidsduivels is karten in Sunny Beach een absolute aanrader;
  • Lanceer jezelf met de Sunny Beach SlingShot, een gezonde dosis adrenaline verzekerd;

Omdat de temperatuur in Sunny Beach vaak (letterlijk en figuurlijk) hoog oploopt is het ook altijd interessant om te weten dat je hier ook kan genieten van de meest geweldige waterparken. In het bijzonder het waterpark ‘Aqua Paradise’ is er één die ontzettend populair is onder jongeren.