Examenreis Bulgarije

Examenreizen Bulgarije
Keuze uit 173 examenreizen
€ 329,-

Bulgarije: Een voordelige bestemming boordevol feestjes!

De keuze voor een examenreis Bulgarije is voor heel wat jongeren vandaag de dag al snel gemaakt. Dat hoeft ook niet te verbazen, in tegendeel. In het bijzonder voor de plaats Sunny Beach geldt bijvoorbeeld dat je er alles kan vinden wat een examenreis tot een absoluut succes kan maken. Het gaat hierbij niet alleen om een waanzinnig aantal clubs, maar ook om veel scherpere prijzen dan op heel wat andere vakantiebestemmingen. Klaar voor een voordelige, maar onvergetelijke examenreis? Dan kan Bulgarije voor jou een geweldige keuze zijn!

Bestemmingen in Bulgarije

Populaire hotels in Bulgarije

Barceló Royal Beach

Barceló Royal Beach

Een erg leuk hotel om te verblijven tijdens een examenreis Bulgarije is het ‘Barceló Royal Beach’ in Sunny Beach. Dit hotel heeft erg ruime kamers en bevindt zich in de directe omgeving van het strand. Bovendien is het zo dat je hier op verschillende manieren kan verblijven. Zo kan je kiezen voor een verblijf op basis van alleen een ontbijt, half pension of kan je opteren voor een verblijf op basis van all inclusive! Voor jongeren is een verblijf in dit hotel altijd een uitstekende keuze!

Karlovo Hotel

Karlovo Hotel

Een tweede erg leuk hotel in Bulgarije om in te verblijven tijdens een examenreis is het ‘Karlovo Hotel’. Dit hotel is gelegen op zo’n 200 meter van het strand en is een absolute topfavoriet onder jongeren. Restaurants en bars bevinden zich hier op loopafstand en je kan er verblijven op basis van logies en ontbijt, maar ook op basis van half pension. Een lekker voordelig hotel op een geweldige locatie met een eigen zwembad… wat wil een mens nog meer?!

Diamond Hotel

Diamond Hotel

Eén van de beste hotels voor jongeren om te verblijven tijdens een examenreis Bulgarije is met zekerheid het ‘Diamond Hotel’. Dit hotel is gelegen in Sunny Beach en bevindt zich op ongeveer 300 meter van het strand. Het zijn niet alleen de faciliteiten en de uitnodigende kamers die dit hotel zo populair maken. Ze bevindt zich immers vlak tegenover Flower Street, dé absolute top uitgaansbestemming van Bulgarije. Zo hoef je na een avondje stevig feesten nooit ver te stappen om je bed op te zoeken! Zeker een erg leuk hotel om te overwegen voor jouw examenreis!

Uitgaan in Bulgarije

Het uitgaansleven in Bulgarije staat er om bekend ontzettend veelzijdig te zijn. Verspreid over het land zijn er verschillende plaatsen die interessant kunnen zijn voor jongeren om uit te gaan. Op zich beschikt Sofia ook over een uitgebreid uitgaansleven, maar deze wordt door jongeren vaak toch net wat minder gesmaakt in vergelijking met dat van andere plaatsen. Vooral Goudstrand en Sunny Beach zijn dan ook de absolute “places to be” voor een examenreis met hippe feestjes!

Club Iceberg

De grootste club van Sunny Beach en tegelijkertijd één van de belangrijkste uitgaansgelegenheden van heel Bulgarije luistert naar de naam ‘Club Iceberg’. Van zodra je binnen komt in deze club lijkt het alsof je in een ijsgrot bent aangekomen. Niet alleen ziet deze club er geweldig goed uit, daarnaast is ook de lijst met internationale DJ’s die je hier aantreft om duimen en vingers van af te likken! Eén keer per week wordt hier trouwens in het hoogseizoen ook een Partycrashers event georganiseerd door GOGO. De beste hardstyle tunes gegarandeerd!

The Flying Dutchman

Eén van de beste bars voor Nederlandse jongeren van heel Bulgarije is natuurlijk ‘The Flying Dutchman’. Deze bar heeft 100 procent Nederlandstalig personeel waardoor je, je meteen helemaal thuis voelt! De DJ draait hier elke avond de beste Nederlandstalige hits waardoor een dik feestje altijd is gegarandeerd! Een bezoek aan deze bar mag tijdens jouw examenreis Bulgarije dus zeker en vast niet op de planning ontbreken.

Candy Club

Wie voor zijn of haar examenreis Bulgarije heeft gekozen voor Sunny Beach heeft de geweldige clubs natuurlijk maar voor het uitkiezen. Een andere aanrader is ongetwijfeld Candy Club. Dit is met absolute zekerheid één van de modernste clubs van heel Bulgarije. Elke woensdag wordt hier door GOGO, organisator van jongerenreizen, een heuse Rebel Night georganiseerd. De club wordt dan omgetoverd tot een heuse jungle! Bovendien worden regelmatig DJ’s uit Nederland overgevlogen om er hier samen een werkelijk onvergetelijk feestje van te maken!

Amigo Beach Bar

Een geweldige strandtent om de avond op gepaste wijze te beginnen is ongetwijfeld ‘Amigo Beach Bar’. Met de lekkerste cocktails in de hand geniet je hier van het prachtige uitzicht op het strand. Het personeel is er altijd erg vriendelijk en bovendien kan je hier altijd genieten van de fijnste loungemuziek. Amigo Beach Bar is een geweldige keuze voor zij die graag willen genieten van leuke muziek zonder dat het al te gek moet worden!

Wat te doen in Bulgarije?

Wanneer je een examenreis naar Bulgarije hebt geboekt zal je vast kunnen stellen dat er kan worden deelgenomen aan heel veel uiteenlopende activiteiten. Uiteraard staan verschillende van deze activiteiten in het teken van uitgaan en feesten, maar dat geldt lang niet voor allemaal. Een overzichtje van leuke activiteiten die je kan doen in Bulgarije ziet er onder meer zo uit:

  • Doe een kroegentocht in de door jouw gekozen vakantieplaats;
  • Stap aan boord van de Sea Star Party Boat en beleef een onvergetelijk feestje;
  • Beleef de Full Moon Party in Sunny Beach;
  • Doe een heuse jeepsafari;
  • Scheur door de bochten tijdens het karten in Sunny Beach;
  • Breng een bezoek aan één van de waterparken zoals Aqua Paradise;

Of je nu verblijft in Sunny Beach of je hebt gekozen voor een andere vakantiebestemming in Bulgarije, in al deze gevallen zal je merken dat er altijd ontzettend veel te beleven valt. Dit maakt in één klap duidelijk dat je, je tijdens jouw examenreis Bulgarije geen moment hoeft te vervelen!