Examenreis Turkije

Alanya Turkije
Keuze uit 173 examenreizen
€ 339,-

Op examenreis in Turkije ben je even helemaal weg

Even niet denken aan school, even geen zorgen meer aan je hoofd en even helemaal weg. Hier ben je aan het einde van je examenperiode helemaal aan toe. Als je je hierin herkent, dan is een examenreis in Turkije echt iets voor jou. Verzamel wat klasgenoten en/of vrienden en ga er lekker op uit om onder de Turkse zon lekker te feesten en te relaxen. Er zijn legendarische uitgaansgebieden waar je feestjes meemaakt die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Het mediterrane klimaat is perfect om leuke dingen te doen en tot rust te komen tegelijkertijd. Je kunt hier met een gerust hart de stress van je examens achter je laten, want op je examenreis in Turkije hoef je je alleen druk te maken om de vraag op welk strand je de dag gaat doorbrengen. Houd er wel rekening mee dat je voor Turkije een visum nodig hebt om het land in te mogen.

Bestemmingen in Turkije

Vergelijk hier alle examenreizen naar Turkije

Waarom Turkije?

  • In de zomermaanden is het in Turkije heerlijk weer, alleen dit is al een reden om voor Turkije te kiezen
  • De badplaatsen Marmaris en Alanya zijn absolute toppers
  • Ga naar de vetste clubs en discotheken in Turkije, regelmatig komen hier grote DJ’s!

Info over de examenreizen naar Turkije

Alanya

Turkije: specialist in badplaatsen

Het klimaat in Turkije is fantastisch. Het is er warm en de zon schijnt hele dagen. Het land heeft dan ook schitterende stranden en er zijn vele badplaatsen waar je een heerlijke examenreis kunt beleven. Marmaris, Gümbet en Alanya zijn bijvoorbeeld zeer populaire badplaatsen waar je niet alleen heerlijk aan het strand kunt liggen, maar waar je ook goed kunt uitgaan en waar je leuke activiteiten kunt ondernemen. Turkije herbergt echter meer badplaatsen waar je onbezorgd kunt te genieten, de kust is immers lang.

hotel zwembad turkije

Hotels en appartementen

Turkije is een toeristisch land. Dit betekent dat er veel appartementen en hotels beschikbaar zijn voor jou en je vrienden. De verblijfplaatsen zijn speciaal ingericht om het de feestgangers naar hun zin te maken. Je ervaart er de luxe van een grote villa en de gezelligheid waar je naar op zoek bent op je examenreis. In Marmaris kun je bijvoorbeeld terecht bij het schitterende hotel Pasabey of in een van de appartementen van het relaxte complex Verona. Als je aan Turkije denkt, denk je bovendien al snel aan de grote hoeveelheid all inclusive hotels. Lekker de hele dag onbeperkt genieten van lekkere drankjes en eten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder op deze website met de beste all inclusive resorts in Turkije.

vakantie turkije

Zet je schrap voor een vette vakantie

Wanneer je een examenreis in Turkije boekt kun je ervan uitgaan dat je de beste tijd van je leven beleeft. Het land heeft erg veel te bieden. Uiteraard zijn er de mooiste stranden te vinden, waar je ook veel activiteiten kunt ontplooien. Er zijn veel mooie appartementen beschikbaar in de buurt van de bruisende uitgaansgebieden van Turkije. Het land heeft ook de beschikking over de mooiste clubs waar iedere dag gefeest wordt. Je weet zeker dat het een vette examenreis gaat worden.